Disclaimer

Ook in 2020 staan wij weer graag voor u klaar..................Nieuwe hardware nodig? ............. Bel of mail ons gerust voor een offerte op maat

  Start Zeg het ons ! Disclaimer                             

 

Disclaimer en Algemene voorwaarden:

Wij werken conform de algemene voorwaarden welke zijn vastgesteld  bij het ICT Waarborg klik hieronder op de link om deze in te zien:

Algemene Voorwaarden

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alle op deze site gepresenteerde informatie is met de grootste zorg samengesteld. Niettemin kunnen wij niet instaan voor eventuele fouten op de website van www.BeZeeland.nl

www.BeZeeland.nl, de directie, haar medewerkers en/of bij deze site betrokken derden zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van de bedrijfspagina's en enige schade en/of verlies veroorzaakt door het gebruik van de informatie en/of programmatuur op deze site.

Het geheel of gedeeltelijk publiceren van de op deze site opgenomen informatie en/of programmatuur, linken en/of deeplinken naar de website, hetzij elektronisch hetzij anderszins, voor commercieel en/of zakelijk gebruik zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van www.BeZeeland.nl is niet toegestaan.

De informatie en/of programmatuur op deze site is aan verandering onderhevig en kan zonder voorafgaande mededeling worden gewijzigd of verwijderd. Wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor producten, inhoud van producten en prijzen te wijzigen zonder voorafgaande mededeling. Eventueel vermelde product en /of merknamen zijn eigendom van de geregistreerde eigenaren.

Wanneer u onze leveringsvoorwaarden wenst te ontvangen, e-mailt u dan naar info@BeZeeland.nl met als onderwerp leveringsvoorwaarden. Wij zullen er dan voor zorgen dat u ze zo spoedig mogelijk ontvangt.
 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan Webmaster@BeZeeland.nl
Copyright 2003 - 2020 BCS