Modules

Ook in 2020 staan wij weer graag voor u klaar..................Nieuwe hardware nodig? ............. Bel of mail ons gerust voor een offerte op maat

  Start Zeg het ons ! Disclaimer                             

Terug Module 1 Module 2 Module 3

Ik was eens bij een klant waar ik de computerkast openmaakte omdat er werd gezegd dat de computer 'niets meer deed'. De klant stond versteld terwijl hij toekeek hoe ik er grote hoeveelheden stof uithaalde. 'Ongelofelijk', zei hij. Het was ook niet niks en inderdaad, in dit geval bleek al snel dat de voeding kapot was. Kost toch weer een hoop geld en je bent de computer even kwijt want, de gemiddelde gebruiker waagt zich liever niet aan het verwisselen van een voeding.

Zo'n computer is niet alleen uw werkplek of vrije tijdsbesteding, het is ook nog eens een prima stofzuiger! Elektriciteit veroorzaakt namelijk een aantrekkende werking op de stofdeeltjes die, ook bij u, door de lucht zweven. En al bent u nog zo schoon, als u na een jaar intensief gebruik de kast van uw computer eens openmaakt zult u schrikken van de hoeveelheid stof die zich er in heeft verzameld. De ventilatoren in de computer zelf, die moeten zorgen dat er voldoende koeling is voor al die chips die er in zitten, zorgen voor een constante aanvoer van stofdeeltjes en dragen dus bij aan het probleem. Tja, en als zo'n stofnest maar tijd genoeg krijgt om te groeien, groeit ook de kans dat er problemen ontstaan.

Wat kun je er aan doen om dergelijke problemen te voorkomen. Je kunt natuurlijk zelf de computerkast openmaken en aan de slag gaan maar wat als je dit nou niet ziet zitten om zelf uit te voeren. Of u bezit mogelijkerwijs niet de kennis hoe u dit zou moeten doen. Dan hebben wij de juiste oplossing voor u, want bij ons kunt u een afspraak maken met een specialist om preventief onderhoud uit te laten voeren. Het is nu eenmaal zo dat ook hier geldt  “Voorkomen is beter dan genezen”.

BeZeeland Computer Service adviseert u wanneer uw computer continue aanstaat, deze minstens één maal per jaar te laten onderhouden. Wanneer u uw computer wat minder frequent gebruikt kan eens per twee jaar volstaan .

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan Webmaster@BeZeeland.nl
Copyright © 2003 - 2020 BCS